Mountainbike toertochten

Wil je op een mountainbike de omgeving van Maastricht, het Zuid Limburgse Heuvelland en/of de Belgische Voerstreek verkennen? Vind je het prettig als je daarbij begeleid wordt door een ervaren lokale gids en mountainbiker die goed bekend is met het gebied? Vind je het leuk om ook nog eens tips te krijgen om je fietstechniek te verbeteren op het gebied van balans, remmen, bochten, klimmen en dalen? Is het antwoord op deze vragen "ja", neem dan contact op om jouw wensen te bespreken.

Privé Training Mountainbike

Wat kun je verwachten

Een individuele mountainbike training op een uitdagende mountainbike route. Deze route ligt op en rond de Sint-Pietersberg te Maastricht. Je wordt begeleid door een ervaren locale instructeur. Met deze individuele begeleiding ben je verzekerd van veel persoonlijke aandacht.

Wat kun je bereiken

Op de route worden de vereiste basisvaardigheden uitgelegd en een aantal keren geoefend. Na de training ben je gegarandeerd meer in balans, heb je een betere controle en zit je met meer zelfvertrouwen op je mountainbike.

Wat zijn je kosten

De kosten van de privé training bedragen 40 euro per uur.

Heb je specifieke wensen

Heb je specifieke wensen? Wil je bijvoorbeeld met meer mensen komen? Mail dan naar mtben@ziggo.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Interesse

Wil je graag een mountainbike training volgen? Mail dan naar mtben@ziggo.nl of vul het formulier in op de aanmeldpagina of bel 0612165936.

 

  2016 | MTBen Privé Training Mountainbike en MTB Toertochten | KvK-nummer 57142696